COVID-19Teste rapide antigen SARS–CoV–2Kit teste rapide Antigen COVID-19

SKU: N/A

Descriere

Teste rapide antigen SARS–CoV–2

Set 20 teste pentru detectarea SARS – CoV – 2 din nazofaringe sau orofaringe

Caseta de test rapid pentru antigen COVID-19 este un test imunologic bazat pe principiul tehnicii dublului sandwich. Caseta de test rapid COVID-19 este concepută pentru personalul medical în vederea detectării antigenului nucleocapsida al SARS-CoV-2 in tampoanele nazofaringiene și orofaringiene de la pacienții suspecți de infecția cu COVID-19.

Principiul de funcționare

Caseta de test conține o membrană impregnată cu un anticorp monoclonal al proteinei nucleocapsidei anti-SARS-CoV-2 pe linia de test T și o fâșie cu colorant care conține aur coloidal combinat cu anticorpi monoclonali ai proteinei nucleocapsidei SARS-CoV-2.

În timpul testului proba migrează în sus datorită acțiunii capilare. Antigenii SARS-CoV-2 prezenți în probă se vor lega de conjugatul de anticorpi. Complexul imun este apoi capturat pe membrana impregnată de către anticorpul monoclonal al proteinei nucleocapsidei SARS-Co-2. Va apărea o linie colorată, vizibilă în zona de test însemnând că rezultatul este pozitiv. În absența antigenilor SARS-CoV-2 nu va apărea o linie colorată în zona de test însemnând că rezultatul este negativ.

Ca măsură de control, o line colorată va apărea întotdeauna în zona liniei de control însemnand că a fost adaugat un volum suficient de probă și că acesta a impregnat membrana.

Componenta Kit:

  1. Caseta de testare
  2. Tub extracție
  3. Tampon sterilizat
  4. Vârf pipetare
  5. Prospect

Producător: Shenzhen Zhenrui Biotech Co.,Ltd